Известие

Collapse
No announcement yet.

Поздрави между колеги алфисти

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Махвам с ръка от волана, много пъти са ми го правили, ако ме гледа умно си е за негова сметка......
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Светкам и на мен ми светкат- задължително на 155-ци ,които ми харесат.
      ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

аз от една година карам алфа и не знаех че има такава традиция,от сега нататък няма да пропускам/сигналите/
        sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217

Comment

Преди не много отдавна имаше същата тема и тогава заради желанието на някои хора, непременно да има поздрав темата се ...изроди. Имаше всакакви предложения , 2пръста, среден пръст, , но най-...веселото беше събуваш си гащите и си подаваш г.за през прозореца.
          166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщение
            Преди не много отдавна имаше същата тема и тогава заради желанието на някои хора, непременно да има поздрав темата се ...изроди. Имаше всакакви предложения , 2пръста, среден пръст, , но най-...веселото беше събуваш си гащите и си подаваш г.за през прозореца.
            ееееее вече да знаете ако видите задник от прозореца на синя 146-ца феислифт да знаете че съм аз

B&B Racing | bb-racingteam.com
            Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

То има една поговорка,знаете ли защо не си махат Алфистите като се видят на пътя,-защото са се видели сутринта в сервизаТва е майтап,естествено измислен от някой тъпак,но няма значение,звучи готино
              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Моят поздрав по принцип е примигване с дългите и две кратки просвирвания с клаксона - понякога комбинирам и с махване с ръка.
                Тъпото е, че в повечето случаи ме гледат тъпо отсреща. А още по-тъпото е, че се е случвало и с коли от форума (ясно се виждаше стикера с ника на предното стъкло), докато със съвсем непознати дори сме спирали да побъбрим... Нямам какво повече да кажа - всеки си усеща по някакъв начин нуждата да поздрави или не.
                155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                  То има една поговорка,знаете ли защо не си махат Алфистите като се видят на пътя,-защото са се видели сутринта в сервизаТва е майтап,естествено измислен от някой тъпак,но няма значение,звучи готино
                  Хихихих това верно е много готино Успя да ме развеселиш
                  Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                  Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
                    ... всеки си усеща по някакъв начин нуждата да поздрави или не.
                    Е това е...
                    166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Първоначално публикувано от Ma7e4k0 Покажи съобщение
                      Аз винаги светкам, свиркам махам ама или не виждат/чуват или ме гледат като теле в железница и си мислят "Къв е па тоя кво иска?!"
                      Аз свирках в Гърция на един маляка с такава като на твоя аватар-Джуниър,и тоя се чуди какъв е пък тоя дето му свирка
                      Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa Покажи съобщение
                        Аз свирках в Гърция на един маляка с такава като на твоя аватар-Джуниър,и тоя се чуди какъв е пък тоя дето му свирка
                        Абе то докато се усетиш и то вече е минало...

B&B Racing | bb-racingteam.com
                        Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa Покажи съобщение
                          Ами може и той като теб да не ... уважава по-новите Алфи

Comment

Working...
                          X